Versterk je team met een kartavontuur

three karters watching others kart

Kom karten als Team Building

12 april 2024

Versterk je team met een kartavontuur

Ben je het programma aan het samenstellen voor je volgende bedrijfsuitje en zoek je een leuk activiteit om de dag compleet te maken? Waarom kies je niet voor karten? Trakteer je medewerkers op een middag indoor karten; een unieke en handige manier om het teamgevoel te versterken (en een beetje gezonde competitie te stimuleren).

Hier zijn de top vijf redenen waarom kart teambuilding de beste keuze is voor je volgende teamdag of bedrijfsevenement.

1. Kart als teambuilding is een Verfrissende activiteit

Je medewerkers trakteren op een paar rondjes op de kartbaan is een geweldige manier om je reguliere teamdag op te schudden en iedereen scherp te houden! Je kunt je reguliere teamdagagenda doornemen en daarna afsluiten met een leuke en spannende activiteit om ze zich gewaardeerd en beloond te laten voelen. Kart teambuilding is echt een opwindende draai aan bedrijfsverwachtingen.

2. Het Bevordert Samenwerking

Er zijn veel teambuildingactiviteiten die het tegenovergestelde effect hebben van wat bedoeld is. Karten versterkt daarentegen de banden tussen je medewerkers terwijl ze werken aan vaardigheden zoals:

  • Samenwerking
  • Communicatie
  • Leiderschap

Stel je de mogelijkheden voor! Je kunt je medewerkers in willekeurige teams verdelen en ze over meerdere races opsplitsen, waarbij de winst gaat naar het team met de laagste totaaltijden. Of je kunt je afdelingen tegen elkaar laten racen om de trofee. Kijk hoe je medewerkers elkaar karttips en advies geven, non-verbaal communiceren en de leiding nemen om de winst te pakken - het is inspirerend om te zien ontvouwen!

3. Het Stimuleert de Drang om te winnen

Als je wilt dat je medewerkers gemotiveerd zijn om alles te geven, is er niets zoals goede competitie om die vonk aan te wakkeren. Teamdagen moeten je medewerkers opnieuw energie geven en motiveren om de doelstellingen voor het volgende kwartaal te overtreffen, en er is geen betere manier om ze te inspireren om uitmuntendheid na te streven dan met kart teambuilding.

4. Karten als Teambuilding: een boost voor de TeamSpirit!

Wat een manier om iedereen enthousiast te maken voor het volgende kwartaal! Teamdagen moeten een balans vinden tussen strategie en luchtigheid en plezier. Karten is de perfecte uitlaatklep na een dag hard werken - het produceert een rush van euforische adrenaline, wat op zijn beurt leidt tot de productie van dopamine, ook bekend als het "gelukshormoon", en endorfines. Na een sessie kart teambuilding zullen je medewerkers opgewonden en vol verwachting naar huis gaan.

5. Karten is Geschikt voor Iedereen

Indoor karten is een van de meest inclusieve activiteiten voor een teamdag. Geschikt voor iedereen, ongeacht ervaring, het is een briljante manier om een divers personeelsbestand van verschillende leeftijden, geslachten, etniciteiten en achtergronden samen te brengen.

Ver weg van de kantoorpolitiek, plaatst kart teambuilding iedereen op neutrale grond, en betrekt iedereen in het plezier!

Versterk je team bij TeamSport!

Dus waarom zou je je volgende teambuilding sessie bij TeamSport boeken?

  • Geschikt voor zowel kleine als grote groepen!
  • Exclusieve locatiehuur indien gewenst. Hoewel je de baan kunt delen met andere racers als je dat wilt, bieden we ook de optie om onze locatie volledig te huren voor je volgende teamdag. Ons personeel staat de hele dag klaar om te helpen met alles wat je nodig hebt.
  • Medewerkers kunnen drankjes halen aan de bar. Er zijn restaurants en bars in al onze locaties, dus medewerkers zijn vrij om zichzelf te helpen!
  • Neem Bowlen, DuckPin Bowling of VR mee in je event! Afhankelijk van je locatie, kun je andere gave activiteiten toevoegen aan je dagprogramma! Bekijk de rest van onze activtieiten en de locaties waar ze beschikbaar zijn.